De specialist in exclusieve VIP Chauffeursdiensten

Tourmanagement

Een optreden draait natuurlijk om de acts en performances, maar belangrijker nog zijn de mensen achter de optredens: de artiesten. Daarom zorgen we er met ons comfortabele tourmanagement voor dat zij zich op hun gemak voelen en zich optimaal kunnen voorbereiden op hun komende shows.

We checken bijvoorbeeld graag de locatie c.q. kleedkamer van de artiest in kwestie om er zeker van te zijn dat het hem of haar aan niets ontbreekt en dragen bij aan heldere communicatie tussen organisatie en agentschap. Geen verrassingen achteraf. Een tevreden artiest is immers het beste visitekaartje voor uw evenement..

Om dat goed te kunnen doen focussen we bij VIP Transporter op veiligheid, vertrouwen en betrouwbaarheid. We zorgen voor een tourmanager en/of chauffeur die goed georganiseerd en ervaren op de weg is, zodat artiesten veilig, comfortabel en in luxe kunnen reizen. Zorgeloos en stijlvol van A naar B. Zonder gedoe.

 Neem vrijblijvend contact op met VIP Transporter en profiteer van onder andere:

  • Complete ontzorging van deur tot deur
  • Flexibele, discrete en betrouwbare services
  • Een ervaren en gecertificeerde chauffeur

Full service tourmanagement

Bij VIP Transporter voelen we feilloos aan waar er behoefte aan is. We weten doorgaans precies wat er nodig is om artiesten zich comfortabel te laten voelen. Dat kan zijn het creëren van de perfecte omstandigheden waarin effectief gewerkt kan worden of waarin men juist even bij kan komen en lekker kan ontspannen.

Echter, ons tourmanagement gaat verder dan alleen het vervoeren van artiesten. Zo pakken we bijvoorbeeld ook graag de artist hospitality op met de eigenaren van de zaal of de organisatie van het evenement waar opgetreden wordt. Onze proactieve instelling zorgt ervoor dat eventuele problemen opgelost zijn, ruim voordat de artiest er last van heeft.

Gecertificeerde & sociaal vaardige chauffeurs

Een groot deel van de tijd spenderen we op de weg, dus vinden we het belangrijk dat artiesten worden vervoerd door ervaren en gekwalificeerde chauffeurs die ook nog eens sociaal vaardig zijn. Fijne communicatie met het tourmanagement is immers wel zo prettig. Bovendien zijn onze chauffeurs bevoegd om personen met een verhoogd veiligheidsrisico te vervoeren.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar het tourmanagement van VIP Transporter? In een persoonlijk gesprek bespreken we graag uw wensen, zodat we onze service daarop af kunnen stemmen. U kunt ons natuurlijk ook inschakelen als tijdelijke tourmanager voor bepaalde perioden waarin artiesten het druk hebben. Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Onze services

Privé- & directiechauffeur

Chique, comfortabel en veilig vervoer voor VIP’s. We verwelkomen u of uw gasten graag in onze auto’s en brengen u vlot en stijlvol naar een zakelijke bijeenkomst, optreden of juist weer naar huis na afloop van gala-avonden of andere feestelijkheden. We zijn daarbij ook bevoegd voor het vervoeren van personen met een verhoogd veiligheidsrisico.

Meer over VIP chauffeursdiensten

Artiestenbegeleiding

Artiestenvervoer met een stukje extra service in de vorm van artist handling. We regelen dus niet alleen een veilige en luxe rit, maar zorgen ook voor een situatie waarin artiesten zich optimaal kunnen voorbereiden op hun act. Volledige ontzorging. Alles op z’n plaats. Zodat uw artiesten de beste versie van zichzelf kunnen zijn op het podium.

Meer over artiestenvervoer

Compleet tourmanagement

De complete tourmanagementdiensten van VIP Transporter worden gekenmerkt door veiligheid, vertrouwen en een strakke organisatie. We laten niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat het artiesten aan niets ontbreekt en zij zich zo volledig kunnen focussen op hun optreden. Ook voor zaken op het desbetreffende evenement zelf.

Meer over tourmanagement

Contact

VIP Transporter
Amstelveenseweg 686
1081 JJ Amsterdam

Email: info@vip-transporter.nl
Telefoonnummer: 06 55773360

KVK: 69333688

WeCreativez WhatsApp Support
Vragen over onze dienstverlening? Stuur ons nu een bericht.
👋 Hi, hoe kan ik u helpen?