De specialist in exclusieve VIP Chauffeursdiensten

Over ons

VIP Transporter Tourmanagement & Driver Service. De naam zegt ‘t al: wij bieden exclusieve en luxe dienstverlening op het gebied van tourmanagement en vervoer. Vlotte en comfortabele ritten van A naar B, veilig en servicegericht. Precies zoals u van een CCV-D1 en CCV-D2 gecertificeerd chauffeur mag verwachten.

Daarbij creëren we graag een omgeving op basis van uw wensen en persoonlijke voorkeuren. Een omgeving waarin u uw kostbare tijd optimaal kunt benutten door ongestoord te werken of waarin u juist even kunt ontspannen. VIP Transporter fungeert als uw persoonlijke assistent … maar dan op de weg.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze chauffeursdiensten voor uzelf of uw gasten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken uw wensen en verwelkomen u vervolgens graag in onze auto’s voor een comfortabele en luxe rit naar uw eindbestemming.

Onze services

Privé- & directiechauffeur

Chique, comfortabel en veilig vervoer voor VIP’s. We verwelkomen u of uw gasten graag in onze auto’s en brengen u vlot en stijlvol naar een zakelijke bijeenkomst, optreden of juist weer naar huis na afloop van gala-avonden of andere feestelijkheden. We zijn daarbij ook bevoegd voor het vervoeren van personen met een verhoogd veiligheidsrisico.

Meer over VIP chauffeursdiensten

Artiestenbegeleiding

Artiestenvervoer met een stukje extra service in de vorm van artist handling. We regelen dus niet alleen een veilige en luxe rit, maar zorgen ook voor een situatie waarin artiesten zich optimaal kunnen voorbereiden op hun act. Volledige ontzorging. Alles op z’n plaats. Zodat uw artiesten de beste versie van zichzelf kunnen zijn op het podium.

Meer over artiestenvervoer

Compleet tourmanagement

De complete tourmanagementdiensten van VIP Transporter worden gekenmerkt door veiligheid, vertrouwen en een strakke organisatie. We laten niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat het artiesten aan niets ontbreekt en zij zich zo volledig kunnen focussen op hun optreden. Ook voor zaken op het desbetreffende evenement zelf.

Meer over tourmanagement

Contact

VIP Transporter
Amstelveenseweg 686
1081 JJ Amsterdam

Email: info@vip-transporter.nl
Telefoonnummer: 06 55773360

KVK: 69333688

WeCreativez WhatsApp Support
Vragen over onze dienstverlening? Stuur ons nu een bericht.
👋 Hi, hoe kan ik u helpen?