De specialist in exclusieve VIP Chauffeursdiensten

Chauffeursdiensten (VIP)

De chauffeursdiensten van VIP Transporter kenmerken zich door luxe en comfort. Ideaal natuurlijk wanneer u zich ongestoord voorbereiden op uw volgende afspraak of om daar juist in alle rust even van bij te komen.

Onze gecertificeerde chauffeurs brengen u namelijk vlot, veilig en comfortabel van A naar B. Met de service die u of uw gasten verdienen. Representatief, geschoold in de etiquette en zowel nationaal en internationaal inzetbaar als:

  • privéchauffeur
  • directiechauffeur
  • tourmanager

Exclusieve chauffeursdiensten op maat

Onze chauffeursdiensten voornamelijk omvatten exclusief vervoer, afgestemd op de wensen van u of uw gasten. We zorgen ervoor dat u uw kostbare tijd nuttig kunt besteden of brengen u naar plaats van bestemming met een rustgevend muziekje op de achtergrond. Onze chauffeurs voelen perfect aan waar u behoefte aan heeft.

Daarbij gaan we graag een stapje verder. We bereiden de rit altijd goed voor, zodat we de meest veilige en vlotte route kunnen volgen. Eventuele risico’s worden direct geïdentificeerd, waarbij we -indien nodig- ook samenwerken met beveiligingspartijen. Alles om u zo veilig, comfortabel, op tijd én stijlvol te laten arriveren.

Over VIP Transporter

Of het nu een zakelijke meeting, gala of diner betreft, bij VIP Transporter wordt u altijd door een gecertificeerde chauffeur naar uw eindbestemming gereden. Onze chauffeurs zijn flexibel, discreet en uiterst punctueel; u wilt immers niet te laat komen. Uitgebreide ervaring garandeert daarbij veilig en comfortabel vervoer. Ook als er haast geboden is.

Contact

Maak ook gebruik van onze exclusieve VIP chauffeursdiensten en ontdek hoe comfortabel reizen in luxe kan zijn. Voorzie uw gasten of uzelf van de kwaliteit die de verwachtingen van VIP’s overtreffen. Neem nu vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan en reserveer een chauffeur van VIP Transporter voor een luxe, comfortabele rit.

Onze services

Privé- & directiechauffeur

Chique, comfortabel en veilig vervoer voor VIP’s. We verwelkomen u of uw gasten graag in onze auto’s en brengen u vlot en stijlvol naar een zakelijke bijeenkomst, optreden of juist weer naar huis na afloop van gala-avonden of andere feestelijkheden. We zijn daarbij ook bevoegd voor het vervoeren van personen met een verhoogd veiligheidsrisico.

Meer over VIP chauffeursdiensten

Artiestenbegeleiding

Artiestenvervoer met een stukje extra service in de vorm van artist handling. We regelen dus niet alleen een veilige en luxe rit, maar zorgen ook voor een situatie waarin artiesten zich optimaal kunnen voorbereiden op hun act. Volledige ontzorging. Alles op z’n plaats. Zodat uw artiesten de beste versie van zichzelf kunnen zijn op het podium.

Meer over artiestenvervoer

Compleet tourmanagement

De complete tourmanagementdiensten van VIP Transporter worden gekenmerkt door veiligheid, vertrouwen en een strakke organisatie. We laten niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat het artiesten aan niets ontbreekt en zij zich zo volledig kunnen focussen op hun optreden. Ook voor zaken op het desbetreffende evenement zelf.

Meer over tourmanagement

Contact

VIP Transporter
Amstelveenseweg 686
1081 JJ Amsterdam

Email: info@vip-transporter.nl
Telefoonnummer: 06 55773360

KVK: 69333688

WeCreativez WhatsApp Support
Vragen over onze dienstverlening? Stuur ons nu een bericht.
👋 Hi, hoe kan ik u helpen?