De specialist in exclusieve VIP Chauffeursdiensten

Artist handling & artiestenvervoer

VIP Transporter biedt meer dan alleen het artiestenvervoer. We verzorgen namelijk ook graag een stukje artist handling; we creëren de perfecte omstandigheden waarin uw artiest zich optimaal kan voorbereiden op zijn of haar act of performance. En dat gaat verder dan een comfortabele en luxe rit van A naar B.

Met diezelfde artist handling zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Het boeken van hotels en vluchten, het maken van planningen en schema’s, de aansturing van stagemanagers en ga zo maar door. We zijn overal van op de hoogte en dus fungeren we als aanspreekpunt voor zowel de organisatie als voor de artiest.

Neem vrijblijvend contact op met VIP Transporter en laat uw artiesten profiteren van:

  • luxe, comfortabel & stijlvol vervoer
  • ervaren & gecertificeerde chauffeurs
  • extra artist handling services

Artiestenvervoer op maat

Veel organisatoren denken dat het regelen van een auto met chauffeur en het eventueel boeken van een vlucht voldoende is. Feit is echter dat artiesten pas echt excelleren op het podium wanneer zij zich goed voor kunnen bereiden en zich op hun gemak voelen. Dat is precies de reden waarom we bij VIP Transporter artiestenvervoer op maat aanbieden.

Dat houdt in dat we flexibel zijn in ons werk. We voorzien de artiesten precies in waar er behoefte aan is: van een rustig sfeertje in de auto waarin gewerkt kan worden tot aan het aanknopen een goed gesprek. Onze chauffeurs voelen dat perfect aan en brengen ondertussen uw artiest veilig, comfortabel en vlot naar de plaats van bestemming.

Gekwalificeerde chauffeurs & artist handling

Onze chauffeurs zijn uiteraard ervaren op de weg en gecertificeerd voor het vervoeren van personen met een verhoogd veiligheidsrisico. Flexibiliteit, discretie en punctualiteit staan bij ons hoog in het vaandel, maar ook het sociale aspect speelt een belangrijke rol. De relatie met de artiest bepaalt immers grotendeels hoe hij of zij uw evenement ervaart … en dat heeft weer impact op de kwaliteit van het optreden.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons artiestenvervoer en artist handling voor uw evenement of festival? We vertellen u er graag meer over. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan en reserveer direct een VIP Transporter chauffeur voor een zorgeloze begeleiding!

Onze services

Privé- & directiechauffeur

Chique, comfortabel en veilig vervoer voor VIP’s. We verwelkomen u of uw gasten graag in onze auto’s en brengen u vlot en stijlvol naar een zakelijke bijeenkomst, optreden of juist weer naar huis na afloop van gala-avonden of andere feestelijkheden. We zijn daarbij ook bevoegd voor het vervoeren van personen met een verhoogd veiligheidsrisico.

Meer over VIP chauffeursdiensten

Artiestenbegeleiding

Artiestenvervoer met een stukje extra service in de vorm van artist handling. We regelen dus niet alleen een veilige en luxe rit, maar zorgen ook voor een situatie waarin artiesten zich optimaal kunnen voorbereiden op hun act. Volledige ontzorging. Alles op z’n plaats. Zodat uw artiesten de beste versie van zichzelf kunnen zijn op het podium.

Meer over artiestenvervoer

Compleet tourmanagement

De complete tourmanagementdiensten van VIP Transporter worden gekenmerkt door veiligheid, vertrouwen en een strakke organisatie. We laten niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat het artiesten aan niets ontbreekt en zij zich zo volledig kunnen focussen op hun optreden. Ook voor zaken op het desbetreffende evenement zelf.

Meer over tourmanagement

Contact

VIP Transporter
Amstelveenseweg 686
1081 JJ Amsterdam

Email: info@vip-transporter.nl
Telefoonnummer: 06 55773360

KVK: 69333688

WeCreativez WhatsApp Support
Vragen over onze dienstverlening? Stuur ons nu een bericht.
👋 Hi, hoe kan ik u helpen?